Kabaču skābēšana

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Apr 10, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Skābēšanai izvēlās līdz 10 cm garus kabačus. Pārauguši kabači nav noderīgi konservēšanai.
Kā gatavot skābētus kabačus savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābē kā gurķus. Skābējot mazos traukos, var sagriezt 3-4 cm biezās šķēlēs, lai labāk aizpildītu trauka tilpumu.
  2. Pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
  3. Pēc skābēšanas uzglabā apmēram 4C temperatūrā.
  4. Lieto tāpat kā gurķus pie dažādiem salātiem, sautējumiem un zupām.

Kabaču skābēšana



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Skābēšanai izvēlās līdz 10 cm garus kabačus. Pārauguši kabači nav noderīgi konservēšanai.
Kā gatavot skābētus kabačus savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābē kā gurķus. Skābējot mazos traukos, var sagriezt 3-4 cm biezās šķēlēs, lai labāk aizpildītu trauka tilpumu.
  2. Pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
  3. Pēc skābēšanas uzglabā apmēram 4C temperatūrā.
  4. Lieto tāpat kā gurķus pie dažādiem salātiem, sautējumiem un zupām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.