- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Skābēšanai izvēlās līdz 10 cm garus kabačus. Pārauguši kabači nav noderīgi konservēšanai.
Kā gatavot skābētus kabačus savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Skābē kā gurķus. Skābējot mazos traukos, var sagriezt 3-4 cm biezās šķēlēs, lai labāk aizpildītu trauka tilpumu.
- Pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
- Pēc skābēšanas uzglabā apmēram 4C temperatūrā.
- Lieto tāpat kā gurķus pie dažādiem salātiem, sautējumiem un zupām.
Kabaču skābēšana
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Skābēšanai izvēlās līdz 10 cm garus kabačus. Pārauguši kabači nav noderīgi konservēšanai.
Kā gatavot skābētus kabačus savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Skābē kā gurķus. Skābējot mazos traukos, var sagriezt 3-4 cm biezās šķēlēs, lai labāk aizpildītu trauka tilpumu.
- Pārlej ar atdzesētu sālsūdeni.
- Pēc skābēšanas uzglabā apmēram 4C temperatūrā.
- Lieto tāpat kā gurķus pie dažādiem salātiem, sautējumiem un zupām.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt