Kabaču lečo

Konservēšana 7 Pēdējais atjauninājums: Jan 06, 2020 Izveidots: Aug 05, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Kabaču lečo pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus noskalo, nomizo izņem sēklas un sarīvē, tad katlā liek uz mazas uguns sautēties.
  2. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē un ar grieztiem sīpoliem cep uz pannas eļļā.
  3. Apceptus gaiši brūnus pievieno kabačiem. Pievieno papriku, cukuru, sāli un turpina sautēt apmēram 40 min.
  4. Pievieno glāzi etiķa un 1/2 glāzi eļļas, 250 - 300 ml tomātu mērces.
  5. Karstu pilda burkās. Uzglabā vēsā vietā.

Kabaču lečo



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Kabaču lečo pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kabačus noskalo, nomizo izņem sēklas un sarīvē, tad katlā liek uz mazas uguns sautēties.
  2. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē un ar grieztiem sīpoliem cep uz pannas eļļā.
  3. Apceptus gaiši brūnus pievieno kabačiem. Pievieno papriku, cukuru, sāli un turpina sautēt apmēram 40 min.
  4. Pievieno glāzi etiķa un 1/2 glāzi eļļas, 250 - 300 ml tomātu mērces.
  5. Karstu pilda burkās. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (6 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.