Kā gatavot Kabaču lečo pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kabačus noskalo, nomizo izņem sēklas un sarīvē, tad katlā liek uz mazas uguns sautēties.
Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē un ar grieztiem sīpoliem cep uz pannas eļļā.
Apceptus gaiši brūnus pievieno kabačiem. Pievieno papriku, cukuru, sāli un turpina sautēt apmēram 40 min.
Pievieno glāzi etiķa un 1/2 glāzi eļļas, 250 - 300 ml tomātu mērces.
Karstu pilda burkās. Uzglabā vēsā vietā.
Kabaču lečo
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Kabaču lečo pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kabačus noskalo, nomizo izņem sēklas un sarīvē, tad katlā liek uz mazas uguns sautēties.
Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē un ar grieztiem sīpoliem cep uz pannas eļļā.
Apceptus gaiši brūnus pievieno kabačiem. Pievieno papriku, cukuru, sāli un turpina sautēt apmēram 40 min.
Pievieno glāzi etiķa un 1/2 glāzi eļļas, 250 - 300 ml tomātu mērces.