Kabači tomātu mērcē

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 15, 2020 Izveidots: Aug 11, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Kabači tomātu mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad arī nomizo un sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no abām pusēm apcep mazā eļļas daudzumā.
  2. Kabači jāapcep tā, lai tie kļūtu dzelteni.
  3. Pēc tam pagatavo tomātu mērci.
  4. Uzvāra tomātu biezeni, pievieno cukuru, sāli, maltos piparus pēc garšas, uzvāra un pievieno sīki sagrieztus zaļumus (dilles, pētersīļi un seleriju lapas).
  5. Izkarsētā burkā ielej 2 ēdamkarotes sagatavotās tomātu mērces, sapilda apceptos kabačus un virsū uzlej tomātu mērci.
  6. Uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes. Tad, kā parasti, burkas izņem no katla, hermētiski noslēdz un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.

Kabači tomātu mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Kabači tomātu mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad arī nomizo un sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no abām pusēm apcep mazā eļļas daudzumā.
  2. Kabači jāapcep tā, lai tie kļūtu dzelteni.
  3. Pēc tam pagatavo tomātu mērci.
  4. Uzvāra tomātu biezeni, pievieno cukuru, sāli, maltos piparus pēc garšas, uzvāra un pievieno sīki sagrieztus zaļumus (dilles, pētersīļi un seleriju lapas).
  5. Izkarsētā burkā ielej 2 ēdamkarotes sagatavotās tomātu mērces, sapilda apceptos kabačus un virsū uzlej tomātu mērci.
  6. Uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes. Tad, kā parasti, burkas izņem no katla, hermētiski noslēdz un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.