- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Kabači tomātu mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad arī nomizo un sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no abām pusēm apcep mazā eļļas daudzumā.
- Kabači jāapcep tā, lai tie kļūtu dzelteni.
- Pēc tam pagatavo tomātu mērci.
- Uzvāra tomātu biezeni, pievieno cukuru, sāli, maltos piparus pēc garšas, uzvāra un pievieno sīki sagrieztus zaļumus (dilles, pētersīļi un seleriju lapas).
- Izkarsētā burkā ielej 2 ēdamkarotes sagatavotās tomātu mērces, sapilda apceptos kabačus un virsū uzlej tomātu mērci.
- Uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes. Tad, kā parasti, burkas izņem no katla, hermētiski noslēdz un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.
Kabači tomātu mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Kabači tomātu mērcē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad arī nomizo un sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no abām pusēm apcep mazā eļļas daudzumā.
- Kabači jāapcep tā, lai tie kļūtu dzelteni.
- Pēc tam pagatavo tomātu mērci.
- Uzvāra tomātu biezeni, pievieno cukuru, sāli, maltos piparus pēc garšas, uzvāra un pievieno sīki sagrieztus zaļumus (dilles, pētersīļi un seleriju lapas).
- Izkarsētā burkā ielej 2 ēdamkarotes sagatavotās tomātu mērces, sapilda apceptos kabačus un virsū uzlej tomātu mērci.
- Uzliek metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes. Tad, kā parasti, burkas izņem no katla, hermētiski noslēdz un atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt