Jubilejas salāti

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 24, 2019 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Šo salātu gatavošanai ziedu kāpostu galviņai jābūt nepāraugušai, cietai, baltai un tīrai, tomātiem sārtiem, bet gurķiem nepāraugušiem.
Kā pagatavot šo Jubilejas salāti pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņu nomazgā un sadala rozetēs, pārlej ar sāls ūdeni un ļauj 1-2 stundas pastāvēt (uz litru ūdens 20 g sāls).
  2. Kāpostus notecina no liekā ūdens, sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Nomazgā sārtus vidēja lieluma tomātus un mazus gurķus.
  4. Gurķus nomizo un abus dārzeņus sagriež 1/2 - 1 cm biezās šķēlēs.
  5. Notīra puravus un sagriež gredzenos.
  6. Dilles noskalo un sīki sagriež.
  7. Traukā visus dārzeņus un garšvielas rūpīgi samaisa un iepilda izkarsētās burkās.
  8. Uzliek novārītus metāla vāciņus, tos pievalcē un sterilizē 95C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 30-35 minūtes. Aizvalcē, atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.

Jubilejas salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Šo salātu gatavošanai ziedu kāpostu galviņai jābūt nepāraugušai, cietai, baltai un tīrai, tomātiem sārtiem, bet gurķiem nepāraugušiem.
Kā pagatavot šo Jubilejas salāti pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kāpostu galviņu nomazgā un sadala rozetēs, pārlej ar sāls ūdeni un ļauj 1-2 stundas pastāvēt (uz litru ūdens 20 g sāls).
  2. Kāpostus notecina no liekā ūdens, sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Nomazgā sārtus vidēja lieluma tomātus un mazus gurķus.
  4. Gurķus nomizo un abus dārzeņus sagriež 1/2 - 1 cm biezās šķēlēs.
  5. Notīra puravus un sagriež gredzenos.
  6. Dilles noskalo un sīki sagriež.
  7. Traukā visus dārzeņus un garšvielas rūpīgi samaisa un iepilda izkarsētās burkās.
  8. Uzliek novārītus metāla vāciņus, tos pievalcē un sterilizē 95C temperatūrā: 0,5 litru burkas 20 minūtes, litra burkas 30-35 minūtes. Aizvalcē, atdzesē. Uzglabā vēsā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.