- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Jēra ragū savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
- Apcep karstos taukos. Liek katliņā, pieliek sīpolu, uz pannas apceptu burkānu, sāli, piparus, vircas, tvaiko mīkstu.
- Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
- Gaļu liek ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dažādiem salātiem.
Jēra ragū
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Jēra ragū savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
- Apcep karstos taukos. Liek katliņā, pieliek sīpolu, uz pannas apceptu burkānu, sāli, piparus, vircas, tvaiko mīkstu.
- Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
- Gaļu liek ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dažādiem salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt