Jēra ragū

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 11, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Jēra ragū savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
  2. Apcep karstos taukos. Liek katliņā, pieliek sīpolu, uz pannas apceptu burkānu, sāli, piparus, vircas, tvaiko mīkstu.
  3. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
  4. Gaļu liek ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dažādiem salātiem.

Jēra ragū



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Jēra ragū savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli.
  2. Apcep karstos taukos. Liek katliņā, pieliek sīpolu, uz pannas apceptu burkānu, sāli, piparus, vircas, tvaiko mīkstu.
  3. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā.
  4. Gaļu liek ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dažādiem salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.