Jēra gaļas un rīsu sautējums

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Jēra gaļas un rīsu sautējums mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu sagriež kubveida gabaliņos un sakarsētos taukos apcep.
  2. Liek sautējamā katliņā, pievieno sāli, sarkanos piparus, salmiņos sagrieztus, apceptus sīpolus, burkānus, tomātu biezeni. Pārliek noskalotus rīsus, pārlej verdošu ūdeni, uzvāra.
  3. Katliņam uzliek vāciņu un cepeškrāsnī sautē, līdz gaļa un rīsi mīksti.

Jēra gaļas un rīsu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Jēra gaļas un rīsu sautējums mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu sagriež kubveida gabaliņos un sakarsētos taukos apcep.
  2. Liek sautējamā katliņā, pievieno sāli, sarkanos piparus, salmiņos sagrieztus, apceptus sīpolus, burkānus, tomātu biezeni. Pārliek noskalotus rīsus, pārlej verdošu ūdeni, uzvāra.
  3. Katliņam uzliek vāciņu un cepeškrāsnī sautē, līdz gaļa un rīsi mīksti.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.