Jēra gaļas un kāpostu sautējums

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Jēra gaļas un kāpostu sautējums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sadala gabalos.
  2. Cep uz pannas sakarsētos taukos.
  3. Pievieno gabaliņos sagrieztus kāpostus, tomātus, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāposti mīksti.
  4. Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
  5. Lej traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Jēra gaļas un kāpostu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Jēra gaļas un kāpostu sautējums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sadala gabalos.
  2. Cep uz pannas sakarsētos taukos.
  3. Pievieno gabaliņos sagrieztus kāpostus, tomātus, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāposti mīksti.
  4. Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
  5. Lej traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.