Jēra gaļas buljons ar dārzeņiem

Buljoni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 20, 2019 Izveidots: Mar 02, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Jēra gaļas buljons ar dārzeņiem pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu uzliek uz uguns ar 4 - 5 l auksta ūdens un sāls, kad putas nosmeltas, pieliek pēc patikas sagrieztus viruma zaļumus, saknes, pupiņpākstes, kam novelk stīdziņu, virziņkāpostus un sviestu, un virumu 2 - 2 1/2 st. vāra uz mazas uguns.
  2. Lai dārzeņi gluži nesavārītos, gatavos pa laikam jāizņem un jānoliek siltā vietā.
  3. Uz beigām sakuļ miltus ar skābu krējumu un uzvāra ar virumu.

Jēra gaļas buljons ar dārzeņiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Jēra gaļas buljons ar dārzeņiem pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu uzliek uz uguns ar 4 - 5 l auksta ūdens un sāls, kad putas nosmeltas, pieliek pēc patikas sagrieztus viruma zaļumus, saknes, pupiņpākstes, kam novelk stīdziņu, virziņkāpostus un sviestu, un virumu 2 - 2 1/2 st. vāra uz mazas uguns.
  2. Lai dārzeņi gluži nesavārītos, gatavos pa laikam jāizņem un jānoliek siltā vietā.
  3. Uz beigām sakuļ miltus ar skābu krējumu un uzvāra ar virumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.