Jāņogu mērce

Mērces 42 Pēdējais atjauninājums: Dec 10, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Jāņogu mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jāņogas nolasa no kātiņiem, nomazgā, ogas sašķaida un izberž caur sietiņu vai izspiež caur kulīti.
  2. Skaidro sulu uzvāra ar ūdeni un cukuru.
  3. Mērcei klāt piejauc aukstā ūdenī iejauktus kartupeļu miltus un tad to, stipri sakuļot, vēlreiz uzvāra.

Jāņogu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Jāņogu mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jāņogas nolasa no kātiņiem, nomazgā, ogas sašķaida un izberž caur sietiņu vai izspiež caur kulīti.
  2. Skaidro sulu uzvāra ar ūdeni un cukuru.
  3. Mērcei klāt piejauc aukstā ūdenī iejauktus kartupeļu miltus un tad to, stipri sakuļot, vēlreiz uzvāra.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.