- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Jāņogu mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jāņogas nolasa no kātiņiem, nomazgā, ogas sašķaida un izberž caur sietiņu vai izspiež caur kulīti.
- Skaidro sulu uzvāra ar ūdeni un cukuru.
- Mērcei klāt piejauc aukstā ūdenī iejauktus kartupeļu miltus un tad to, stipri sakuļot, vēlreiz uzvāra.
Jāņogu mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Jāņogu mērce mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Jāņogas nolasa no kātiņiem, nomazgā, ogas sašķaida un izberž caur sietiņu vai izspiež caur kulīti.
- Skaidro sulu uzvāra ar ūdeni un cukuru.
- Mērcei klāt piejauc aukstā ūdenī iejauktus kartupeļu miltus un tad to, stipri sakuļot, vēlreiz uzvāra.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt