Irbju ragū

Putnu ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Feb 25, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Pagatavot mednieku ragū saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lauku irbes notīra, izņem iekšas, un no iekšpuses iesāla un apliek ar plānām speķa šķēlītēm, pēc tam ar viruma zaļumiem izcep karstos taukos un sadala daļās.
  2. Vērša fileju sagriež apm. pirksta biezuma šķēlēs, iemērc ar vienu pusi miltos un tāpat ātri uzcep karstos taukos.
  3. Pēc tam šķēlītēs sagrieztus sīpolus un viruma zaļumus apcep taukos, pieliek irbju un filejas atliekas, apkaisa mazliet ar miltiem, un kad tie sabrūnināti, pielej ūdeni, pieliek virces un brūklenes, ļauj mērcei labi savārīties un to nokāš caur sietiņu.
  4. Pieliek skābu krējumu, citronsulu, sāli, sadalīto irbju gaļu, palielos gabalos sagrieztu vērša fileju, tāpat sagrieztus teļa pieņus, sviestā ceptas sēnes, ceptas, gabaliņos sagrieztas zoss aknas un speķi, ļauj visam vēl kādu laiciņu vārīties.

Irbju ragū



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Pagatavot mednieku ragū saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Lauku irbes notīra, izņem iekšas, un no iekšpuses iesāla un apliek ar plānām speķa šķēlītēm, pēc tam ar viruma zaļumiem izcep karstos taukos un sadala daļās.
  2. Vērša fileju sagriež apm. pirksta biezuma šķēlēs, iemērc ar vienu pusi miltos un tāpat ātri uzcep karstos taukos.
  3. Pēc tam šķēlītēs sagrieztus sīpolus un viruma zaļumus apcep taukos, pieliek irbju un filejas atliekas, apkaisa mazliet ar miltiem, un kad tie sabrūnināti, pielej ūdeni, pieliek virces un brūklenes, ļauj mērcei labi savārīties un to nokāš caur sietiņu.
  4. Pieliek skābu krējumu, citronsulu, sāli, sadalīto irbju gaļu, palielos gabalos sagrieztu vērša fileju, tāpat sagrieztus teļa pieņus, sviestā ceptas sēnes, ceptas, gabaliņos sagrieztas zoss aknas un speķi, ļauj visam vēl kādu laiciņu vārīties.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.