- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Irbītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Irbītēm nogriež spārnus un galvu ar kaklu.
- Noplaucē karstā ūdenī spalvas, iztīra iekšas, apsvilina, nomazgā un sašuj.
- Apcep uz pannas sviestā, tad saliek katliņā, pielej nedaudz ūdens, tvaiko kamēr mīkstas.
- No mērces var pagatavt brūno aspiku.
- Kad irbītes atdzisušas, noņem diegus, atgriež fileju un atliek uz kaula atpakaļ.
- No rīsiem pagatavo krutonus.
- Liek irbīti, saldē ar brūno aspiku.
- Uz kājām uzliek manšetes.
- Galvu un spārnus uzsprauž uz kociņiem un sakārto tā, lai izskatītos vesels putns.
- Pieliek zaļumus.
Irbītes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Irbītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Irbītēm nogriež spārnus un galvu ar kaklu.
- Noplaucē karstā ūdenī spalvas, iztīra iekšas, apsvilina, nomazgā un sašuj.
- Apcep uz pannas sviestā, tad saliek katliņā, pielej nedaudz ūdens, tvaiko kamēr mīkstas.
- No mērces var pagatavt brūno aspiku.
- Kad irbītes atdzisušas, noņem diegus, atgriež fileju un atliek uz kaula atpakaļ.
- No rīsiem pagatavo krutonus.
- Liek irbīti, saldē ar brūno aspiku.
- Uz kājām uzliek manšetes.
- Galvu un spārnus uzsprauž uz kociņiem un sakārto tā, lai izskatītos vesels putns.
- Pieliek zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt