Irbītes

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 16, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Irbītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Irbītēm nogriež spārnus un galvu ar kaklu.
  2. Noplaucē karstā ūdenī spalvas, iztīra iekšas, apsvilina, nomazgā un sašuj.
  3. Apcep uz pannas sviestā, tad saliek katliņā, pielej nedaudz ūdens, tvaiko kamēr mīkstas.
  4. No mērces var pagatavt brūno aspiku.
  5. Kad irbītes atdzisušas, noņem diegus, atgriež fileju un atliek uz kaula atpakaļ.
  6. No rīsiem pagatavo krutonus.
  7. Liek irbīti, saldē ar brūno aspiku.
  8. Uz kājām uzliek manšetes.
  9. Galvu un spārnus uzsprauž uz kociņiem un sakārto tā, lai izskatītos vesels putns.
  10. Pieliek zaļumus.

Irbītes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Irbītes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Irbītēm nogriež spārnus un galvu ar kaklu.
  2. Noplaucē karstā ūdenī spalvas, iztīra iekšas, apsvilina, nomazgā un sašuj.
  3. Apcep uz pannas sviestā, tad saliek katliņā, pielej nedaudz ūdens, tvaiko kamēr mīkstas.
  4. No mērces var pagatavt brūno aspiku.
  5. Kad irbītes atdzisušas, noņem diegus, atgriež fileju un atliek uz kaula atpakaļ.
  6. No rīsiem pagatavo krutonus.
  7. Liek irbīti, saldē ar brūno aspiku.
  8. Uz kājām uzliek manšetes.
  9. Galvu un spārnus uzsprauž uz kociņiem un sakārto tā, lai izskatītos vesels putns.
  10. Pieliek zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.