Hollandiešu mērce ar skābu krējumu

Mērces 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 18, 2019 Izveidots: Mar 15, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Hollandiešu mērce ar skābu krējumu iederas pie zivju pudiņa. Kā gatavot Hollandiešu mērce ar skābu krējumu savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivs galvu, asti un asakas uzliek vārīties ar verdošu ūdeni.
  2. Pipargraudiņiem un sāli, un kad buljons jau kādu stundu vārījies, to izkāš, un apm. 1/3 l vēlreiz uzvāra ar sviestu, miltiem un skābu krējumu.
  3. Vēl piejauc citronsulu un sakultu olu dzeltenumu.
  4. Galdā dod mērci gluži karstu.

Hollandiešu mērce ar skābu krējumu



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Hollandiešu mērce ar skābu krējumu iederas pie zivju pudiņa. Kā gatavot Hollandiešu mērce ar skābu krējumu savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas zivs galvu, asti un asakas uzliek vārīties ar verdošu ūdeni.
  2. Pipargraudiņiem un sāli, un kad buljons jau kādu stundu vārījies, to izkāš, un apm. 1/3 l vēlreiz uzvāra ar sviestu, miltiem un skābu krējumu.
  3. Vēl piejauc citronsulu un sakultu olu dzeltenumu.
  4. Galdā dod mērci gluži karstu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.