Holandiešu šnicele

Gaļas ēdieni 7 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Holandiešu šnicele pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurnu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež šķēlēs, izdauza abas puses, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē, karstos taukos.
  2. Cep gaiši brūnas, sakārto traukā, pārlej ar karstu sviestu.
  3. Maizīti sagriež gareniski, nosmērē ar sviestu, virsū liek šķinķi, lasi, sieru.

Holandiešu šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Holandiešu šnicele pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurnu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež šķēlēs, izdauza abas puses, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē, karstos taukos.
  2. Cep gaiši brūnas, sakārto traukā, pārlej ar karstu sviestu.
  3. Maizīti sagriež gareniski, nosmērē ar sviestu, virsū liek šķinķi, lasi, sieru.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.