- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Holandiešu šnicele pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurnu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež šķēlēs, izdauza abas puses, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē, karstos taukos.
- Cep gaiši brūnas, sakārto traukā, pārlej ar karstu sviestu.
- Maizīti sagriež gareniski, nosmērē ar sviestu, virsū liek šķinķi, lasi, sieru.
Holandiešu šnicele
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Holandiešu šnicele pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurnu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež šķēlēs, izdauza abas puses, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē, karstos taukos.
- Cep gaiši brūnas, sakārto traukā, pārlej ar karstu sviestu.
- Maizīti sagriež gareniski, nosmērē ar sviestu, virsū liek šķinķi, lasi, sieru.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt