receptes

Holandes mērce

Mērces 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 15, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šī mērce labi noder pie vārītiem zivju vai sakņu ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Holandes mērce saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumiem pievieno sāli, citronu sulu, 1 ēdamkaroti ūdens.
  2. Trauku ar maisījumu ievieto karsta ūdens (zem 40C) peldē, apmaisot silda, līdz masa kļūst gaišāka un biezāka.
  3. Pa pilienam, nepārtraukti maisot, pievieno izkausētu sviestu.
  4. Kad viss sviests iestrādāts, karsēšanu pārtrauc, pievieno sīki sakapātas pētersīļu lapiņas, maltus piparus, rīvētu citrona miziņu.

Holandes mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šī mērce labi noder pie vārītiem zivju vai sakņu ēdieniem.
Gatavošanas padoms kā taisa Holandes mērce saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumiem pievieno sāli, citronu sulu, 1 ēdamkaroti ūdens.
  2. Trauku ar maisījumu ievieto karsta ūdens (zem 40C) peldē, apmaisot silda, līdz masa kļūst gaišāka un biezāka.
  3. Pa pilienam, nepārtraukti maisot, pievieno izkausētu sviestu.
  4. Kad viss sviests iestrādāts, karsēšanu pārtrauc, pievieno sīki sakapātas pētersīļu lapiņas, maltus piparus, rīvētu citrona miziņu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.