Kā pagatavot šo Gurķu, tomātu un sīpolu salāti savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Salāti ir pietiekami sulīgi, uzlējums nav vajadzīgs.
Šie salāti netiek pasterizēti, tāpēc, tos sagatavojot, jārīkojas ātri un tīros apstākļos, lai nodrošinātu labu konservu uzglabāšanu.
Ar receptē minēto devu var piepildīt apmēram divas litra burkas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visus dārzeņus notīra un nomazgā aukstā ūdenī.
Gurķus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, tāpat tomātus un sīpolus.
Burkānus sarīvē uz sakņu rīves (skaidiņās).
Sīpolus apcep eļļā caurspīdīgus, pievieno sarīvētus burkānus un ar mazu ūdens piedevu sautē pusmīkstus.
Pievieno atlikušo eļļu, garšvielas, sagatavotos gurķus un turpina sautēt, kamēr gurķi kļūst caurspīdīgi.
Beigās pievieno tomātu šķēles un sīki sagrieztus zaļumus (dilles, pētersīļus), vēlreiz visu uzvāra.
Salātus nogaršo un, ja vajadzīgs, papildina ar garšvielām.
Karstus, verdošus salātus sapilda dezinficētā burkā un nekavējoties aizvalcē ar novārītu metāla vāciņu.
Aizvalcētās burkas liek ar vāciņu uz leju, patur pusstundu un tad ļauj atdzist.
Gurķu, tomātu un sīpolu salāti
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Gurķu, tomātu un sīpolu salāti savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Salāti ir pietiekami sulīgi, uzlējums nav vajadzīgs.
Šie salāti netiek pasterizēti, tāpēc, tos sagatavojot, jārīkojas ātri un tīros apstākļos, lai nodrošinātu labu konservu uzglabāšanu.
Ar receptē minēto devu var piepildīt apmēram divas litra burkas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visus dārzeņus notīra un nomazgā aukstā ūdenī.
Gurķus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, tāpat tomātus un sīpolus.
Burkānus sarīvē uz sakņu rīves (skaidiņās).
Sīpolus apcep eļļā caurspīdīgus, pievieno sarīvētus burkānus un ar mazu ūdens piedevu sautē pusmīkstus.
Pievieno atlikušo eļļu, garšvielas, sagatavotos gurķus un turpina sautēt, kamēr gurķi kļūst caurspīdīgi.
Beigās pievieno tomātu šķēles un sīki sagrieztus zaļumus (dilles, pētersīļus), vēlreiz visu uzvāra.
Salātus nogaršo un, ja vajadzīgs, papildina ar garšvielām.
Karstus, verdošus salātus sapilda dezinficētā burkā un nekavējoties aizvalcē ar novārītu metāla vāciņu.
Aizvalcētās burkas liek ar vāciņu uz leju, patur pusstundu un tad ļauj atdzist.