- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šim ēdienam klāt labi iederas frikadeles vai kotletes.
Vienkāršs veids kā gatavo Gurķi ar speķi savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus noloba un gareniski pārgriež uz pusēm, sēklas un mīkstumu izgrebj ar sudraba vai stikla karotīti.
- Tad gurķus sagriež glītos, ne pārāk mazos gabalos (vāroties var sarauties) , uzlej pāri tik daudz sālsūdens, lai to ūdens tikai nedaudz segtu, un apvāra stiklainus, bet tā, lai tie reizē arī vēl būtu graudaini.
- Izņem no ūdens un uzglabā siltumā.
- Speķi sagriež mazos kantainas gabaliņos un apcep iebrūnu, klāt pieliek un sutina kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu, un šajos taukos iejauc miltus.
- Miltus brūni atšķaida ar gurķu buljonu un nogaršina ar etiķi, cukuru, sāli, pipariem.
- Gurķu gabalus ieliek mērcē un ik pa laikam sakratot, labi sakarsē, pēc tam pasniedz galdā.
Gurķi ar speķi
- Porcija: 4 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šim ēdienam klāt labi iederas frikadeles vai kotletes.
Vienkāršs veids kā gatavo Gurķi ar speķi savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus noloba un gareniski pārgriež uz pusēm, sēklas un mīkstumu izgrebj ar sudraba vai stikla karotīti.
- Tad gurķus sagriež glītos, ne pārāk mazos gabalos (vāroties var sarauties) , uzlej pāri tik daudz sālsūdens, lai to ūdens tikai nedaudz segtu, un apvāra stiklainus, bet tā, lai tie reizē arī vēl būtu graudaini.
- Izņem no ūdens un uzglabā siltumā.
- Speķi sagriež mazos kantainas gabaliņos un apcep iebrūnu, klāt pieliek un sutina kantainos gabaliņos sagrieztu sīpolu, un šajos taukos iejauc miltus.
- Miltus brūni atšķaida ar gurķu buljonu un nogaršina ar etiķi, cukuru, sāli, pipariem.
- Gurķu gabalus ieliek mērcē un ik pa laikam sakratot, labi sakarsē, pēc tam pasniedz galdā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt