receptes

Gudrības salāti

Konservēšana 7 Pēdējais atjauninājums: Dec 04, 2019 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Gudrības salāti mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sakņu selerijas rūpīgi nomazgā, nomizo, vēlreiz nomazgā aukstā ūdenī un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves.
  2. Ābolus nomazgā un izņem serdi, nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
  3. Sīpolus notīra un sīki sagriež.
  4. Diļļu lapiņas noskalo, notecina ūdenim un sīki sagriež.
  5. Ābolus sagatavo pēdējos, lai tie nepaliek pārāk tumši. Visus dārzeņus sajauc kopā un diezgan stingri sapilda dezinficētās burkās.
  6. Pēc tam burkas saturam pārlej verdošu sālsūdeni un cukura ūdeni.
  7. Uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes, 2 litru burkas - 25 minūtes.

Gudrības salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Gudrības salāti mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sakņu selerijas rūpīgi nomazgā, nomizo, vēlreiz nomazgā aukstā ūdenī un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves.
  2. Ābolus nomazgā un izņem serdi, nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
  3. Sīpolus notīra un sīki sagriež.
  4. Diļļu lapiņas noskalo, notecina ūdenim un sīki sagriež.
  5. Ābolus sagatavo pēdējos, lai tie nepaliek pārāk tumši. Visus dārzeņus sajauc kopā un diezgan stingri sapilda dezinficētās burkās.
  6. Pēc tam burkas saturam pārlej verdošu sālsūdeni un cukura ūdeni.
  7. Uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes, 2 litru burkas - 25 minūtes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.