- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Gudrības salāti mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sakņu selerijas rūpīgi nomazgā, nomizo, vēlreiz nomazgā aukstā ūdenī un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves.
- Ābolus nomazgā un izņem serdi, nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
- Sīpolus notīra un sīki sagriež.
- Diļļu lapiņas noskalo, notecina ūdenim un sīki sagriež.
- Ābolus sagatavo pēdējos, lai tie nepaliek pārāk tumši. Visus dārzeņus sajauc kopā un diezgan stingri sapilda dezinficētās burkās.
- Pēc tam burkas saturam pārlej verdošu sālsūdeni un cukura ūdeni.
- Uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes, 2 litru burkas - 25 minūtes.
Gudrības salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Gudrības salāti mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sakņu selerijas rūpīgi nomazgā, nomizo, vēlreiz nomazgā aukstā ūdenī un sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves.
- Ābolus nomazgā un izņem serdi, nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
- Sīpolus notīra un sīki sagriež.
- Diļļu lapiņas noskalo, notecina ūdenim un sīki sagriež.
- Ābolus sagatavo pēdējos, lai tie nepaliek pārāk tumši. Visus dārzeņus sajauc kopā un diezgan stingri sapilda dezinficētās burkās.
- Pēc tam burkas saturam pārlej verdošu sālsūdeni un cukura ūdeni.
- Uzliek novārītus metāla vāciņus, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes, 2 litru burkas - 25 minūtes.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt