receptes

Galda biešu, upeņu salāti

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 21, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Galda biešu, upeņu salāti savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes nomazgā un novāra.
  2. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
  3. Bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
  4. Upeņu ogas noskalo un uz sieta notecina.
  5. Sagatavotās bietes samaisa ar upeņu ogām un sapilda burkā stingri, burku pakratot.
  6. Ar karstu marinādi pārlej salātus un liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes.
  7. Burkas aizvalcē un atdzesē.

Galda biešu, upeņu salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Galda biešu, upeņu salāti savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes nomazgā un novāra.
  2. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
  3. Bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
  4. Upeņu ogas noskalo un uz sieta notecina.
  5. Sagatavotās bietes samaisa ar upeņu ogām un sapilda burkā stingri, burku pakratot.
  6. Ar karstu marinādi pārlej salātus un liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes.
  7. Burkas aizvalcē un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.