- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Galda biešu, upeņu salāti savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes nomazgā un novāra.
- Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
- Bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
- Upeņu ogas noskalo un uz sieta notecina.
- Sagatavotās bietes samaisa ar upeņu ogām un sapilda burkā stingri, burku pakratot.
- Ar karstu marinādi pārlej salātus un liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes.
- Burkas aizvalcē un atdzesē.
Galda biešu, upeņu salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Galda biešu, upeņu salāti savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes nomazgā un novāra.
- Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
- Bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
- Upeņu ogas noskalo un uz sieta notecina.
- Sagatavotās bietes samaisa ar upeņu ogām un sapilda burkā stingri, burku pakratot.
- Ar karstu marinādi pārlej salātus un liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas - 20 minūtes.
- Burkas aizvalcē un atdzesē.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt