- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Galda biešu un plūmju salāti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
- Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
- Pacietas plūmes nomazgā un izņem kauliņus. Lielās plūmes sadala uz pusēm.
- Bietes ar plūmēm samaisa un sapilda burkā. Ar karstu marinādi pārlej burkā sapildītos produktus.
- Sagatavotās burkas liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes.
- Burkas aizvalcē un atdzesē.
Galda biešu un plūmju salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Galda biešu un plūmju salāti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
- Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
- Pacietas plūmes nomazgā un izņem kauliņus. Lielās plūmes sadala uz pusēm.
- Bietes ar plūmēm samaisa un sapilda burkā. Ar karstu marinādi pārlej burkā sapildītos produktus.
- Sagatavotās burkas liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes.
- Burkas aizvalcē un atdzesē.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt