Galda biešu un plūmju salāti

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: May 16, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Galda biešu un plūmju salāti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
  2. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
  3. Pacietas plūmes nomazgā un izņem kauliņus. Lielās plūmes sadala uz pusēm.
  4. Bietes ar plūmēm samaisa un sapilda burkā. Ar karstu marinādi pārlej burkā sapildītos produktus.
  5. Sagatavotās burkas liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes.
  6. Burkas aizvalcē un atdzesē.

Galda biešu un plūmju salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Galda biešu un plūmju salāti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām.
  2. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu nazi.
  3. Pacietas plūmes nomazgā un izņem kauliņus. Lielās plūmes sadala uz pusēm.
  4. Bietes ar plūmēm samaisa un sapilda burkā. Ar karstu marinādi pārlej burkā sapildītos produktus.
  5. Sagatavotās burkas liek pasterizēt 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 15 minūtes, litra burkas 20 minūtes.
  6. Burkas aizvalcē un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.