Gatavošanas padoms kā taisa Gaļas veltnīši mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Veltnīšiem izmanto liellopu, cūkas un teļa gaļu.
Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķēlēs, tās viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem.
Uz katras šķēles novieto žāvēta speķa strēmelītes, rīvmaizi, sakapātus sīpolus un zaļumus.
Gaļu tin veltnī, apsien ar diegu.
Veltnīšus taukos apcep, liek sautējamā katlā, pievieno garšsaknes, pārlej ar buljonu un sautē, līdz tie gatavi.
Veltnīšus no šķidruma izņem, noņem diegus.
Sautējamo šķidrumu uztumē ar krējumā iejauktiem miltiem.
Kārto dziļākā traukā, pārlej ar mērci.
Piedevām var izmantot vārītus kartupeļus, salātus.
Gaļas veltnīši
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Gaļas veltnīši mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Veltnīšiem izmanto liellopu, cūkas un teļa gaļu.
Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķēlēs, tās viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem.
Uz katras šķēles novieto žāvēta speķa strēmelītes, rīvmaizi, sakapātus sīpolus un zaļumus.
Gaļu tin veltnī, apsien ar diegu.
Veltnīšus taukos apcep, liek sautējamā katlā, pievieno garšsaknes, pārlej ar buljonu un sautē, līdz tie gatavi.
Veltnīšus no šķidruma izņem, noņem diegus.
Sautējamo šķidrumu uztumē ar krējumā iejauktiem miltiem.
Kārto dziļākā traukā, pārlej ar mērci.
Piedevām var izmantot vārītus kartupeļus, salātus.