Gaļas veltnīši

Gaļas ēdieni 12 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Gaļas veltnīši mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Veltnīšiem izmanto liellopu, cūkas un teļa gaļu.
  2. Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķēlēs, tās viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem.
  3. Uz katras šķēles novieto žāvēta speķa strēmelītes, rīvmaizi, sakapātus sīpolus un zaļumus.
  4. Gaļu tin veltnī, apsien ar diegu.
  5. Veltnīšus taukos apcep, liek sautējamā katlā, pievieno garšsaknes, pārlej ar buljonu un sautē, līdz tie gatavi.
  6. Veltnīšus no šķidruma izņem, noņem diegus.
  7. Sautējamo šķidrumu uztumē ar krējumā iejauktiem miltiem.
  8. Kārto dziļākā traukā, pārlej ar mērci.
  9. Piedevām var izmantot vārītus kartupeļus, salātus.

Gaļas veltnīši



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Gaļas veltnīši mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Veltnīšiem izmanto liellopu, cūkas un teļa gaļu.
  2. Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķēlēs, tās viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem.
  3. Uz katras šķēles novieto žāvēta speķa strēmelītes, rīvmaizi, sakapātus sīpolus un zaļumus.
  4. Gaļu tin veltnī, apsien ar diegu.
  5. Veltnīšus taukos apcep, liek sautējamā katlā, pievieno garšsaknes, pārlej ar buljonu un sautē, līdz tie gatavi.
  6. Veltnīšus no šķidruma izņem, noņem diegus.
  7. Sautējamo šķidrumu uztumē ar krējumā iejauktiem miltiem.
  8. Kārto dziļākā traukā, pārlej ar mērci.
  9. Piedevām var izmantot vārītus kartupeļus, salātus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.