Pagatavot vienkārši Gaļas soļanka saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
No liellopa gaļas un kauliem vāra buljonu.
Sīpolus sagriež salmiņos un sviestā apcep, pievieno tomātu biezeni un sautē mīkstus.
Skābētus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež šķērsām, plānās šķēlītēs.
Verdošā buljonā liek gurķus, uzvāra, pievieno iepriekš apceptos sīpolus, garenos gabaliņos sagrieztos, vārītos gaļas produktus ( liellopa gaļu, šķiņķi, atsevišķi novārītes nieres, cīsiņus), olīvas, kaperus, piparus, lauru lapas, sāli.
Vāra 5 minūtes. Pirms pasniegšanas soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļumus, citrona šķēlītes. Citrona šķēlītes, ja vēlas, var sakārtot trauciņā un galdā pasniegt atsevīšķi, neliekot soļankā.
Gaļas soļanka
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Gaļas soļanka saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
No liellopa gaļas un kauliem vāra buljonu.
Sīpolus sagriež salmiņos un sviestā apcep, pievieno tomātu biezeni un sautē mīkstus.
Skābētus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež šķērsām, plānās šķēlītēs.
Verdošā buljonā liek gurķus, uzvāra, pievieno iepriekš apceptos sīpolus, garenos gabaliņos sagrieztos, vārītos gaļas produktus ( liellopa gaļu, šķiņķi, atsevišķi novārītes nieres, cīsiņus), olīvas, kaperus, piparus, lauru lapas, sāli.
Vāra 5 minūtes. Pirms pasniegšanas soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļumus, citrona šķēlītes. Citrona šķēlītes, ja vēlas, var sakārtot trauciņā un galdā pasniegt atsevīšķi, neliekot soļankā.