Gaļas biezeņa zupa

Zupas 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 15, 2019 Izveidots: Jul 23, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Gaļas biezeņa zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu sadala vairākās daļās, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo.
  2. Pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus.
  3. Kad gaļa mīksta, to no kauliem atdala un vairākas reizes smaļ gaļas mašīnā.
  4. Samalto gaļu liek buljonā, pievieno izkārsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra 5 minūtes.
  5. Beidzot pievieno sviestu, olu, sakultu ar krējumu, sāli.

Gaļas biezeņa zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Gaļas biezeņa zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu sadala vairākās daļās, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo.
  2. Pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus.
  3. Kad gaļa mīksta, to no kauliem atdala un vairākas reizes smaļ gaļas mašīnā.
  4. Samalto gaļu liek buljonā, pievieno izkārsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra 5 minūtes.
  5. Beidzot pievieno sviestu, olu, sakultu ar krējumu, sāli.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.