- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Gaļas biezeņa zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu sadala vairākās daļās, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo.
- Pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus.
- Kad gaļa mīksta, to no kauliem atdala un vairākas reizes smaļ gaļas mašīnā.
- Samalto gaļu liek buljonā, pievieno izkārsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra 5 minūtes.
- Beidzot pievieno sviestu, olu, sakultu ar krējumu, sāli.
Gaļas biezeņa zupa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Gaļas biezeņa zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu sadala vairākās daļās, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo.
- Pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus.
- Kad gaļa mīksta, to no kauliem atdala un vairākas reizes smaļ gaļas mašīnā.
- Samalto gaļu liek buljonā, pievieno izkārsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra 5 minūtes.
- Beidzot pievieno sviestu, olu, sakultu ar krējumu, sāli.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt