- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo GAILEŅU KAVIĀRS saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burkmus
Kaviāram ir svaigu gaileņu garša un labs izskats. Pasniedz brokastīs un aukstā galdā. Gaileņu kaviārs ir labākais konservu veids, ko var gatavot no svaigām gailenēm.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni un sīki sakapā vai izmaļ gaļas maļamajā mašīnā.
- Katliņā izkausē sviestu, Liek sasmalcinātās sēnes, sāli, cukuru, maltos piparus, sarīvētu muskatriekstu un sautē apmēram 15 - 20 minūtes.
- Tad pieliek sīki sagrieztus zaļumus: diļļu un pētersīļu lapiņas, visu masu izmaisa un nogaršo.
- Karstu kaviāru sapilda dezinficētā burkā.
- Pirms masas iepildīšanas burkā ieliek lauru lapu.
- Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, liek karstā 70C ūdenī un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 70 min. litra burkas 90 minūtes.
- Pēc sterilizēšanas burkas ar stangām izceļ no ūdens, steidzīgi aizvalcē, apgriež ar vāciņu uz leju, patur pusstundu.
- Atdzesē apkārtējā gaisā.
Gaileņu kaviārs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo GAILEŅU KAVIĀRS saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burkmus
Kaviāram ir svaigu gaileņu garša un labs izskats. Pasniedz brokastīs un aukstā galdā. Gaileņu kaviārs ir labākais konservu veids, ko var gatavot no svaigām gailenēm.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni un sīki sakapā vai izmaļ gaļas maļamajā mašīnā.
- Katliņā izkausē sviestu, Liek sasmalcinātās sēnes, sāli, cukuru, maltos piparus, sarīvētu muskatriekstu un sautē apmēram 15 - 20 minūtes.
- Tad pieliek sīki sagrieztus zaļumus: diļļu un pētersīļu lapiņas, visu masu izmaisa un nogaršo.
- Karstu kaviāru sapilda dezinficētā burkā.
- Pirms masas iepildīšanas burkā ieliek lauru lapu.
- Burkai uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē, liek karstā 70C ūdenī un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 70 min. litra burkas 90 minūtes.
- Pēc sterilizēšanas burkas ar stangām izceļ no ūdens, steidzīgi aizvalcē, apgriež ar vāciņu uz leju, patur pusstundu.
- Atdzesē apkārtējā gaisā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt