- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Foreles sarkanvīnā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles nozvīņo, notīra un nomazgā.
- Uzvāra ūdeni, pieliek notīrītas, smalki sagrieztas saknes, ļauj virumam 30 min. vārīties, pielej sarkanvīnu un vēl reizi uzvāra.
- Pēc tam tajā 5 min vāra sagatavotās foreles.
- Foreles izņem no viruma un sakārto lēzenā bļodā, ko garnē ar pētersīļa zaļumiem, citrona šķēlēm.
- 1/4 l nokāstā šķidruma iejauc ar miltiem, samīcītu sviestu, pēc kam mērci vēlreiz uzvāra, nogaršina ar sāli un dod galdā atsevišķā traukā, ar novārītiem kartupeļiem.
Foreles sarkanvīnā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Foreles sarkanvīnā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles nozvīņo, notīra un nomazgā.
- Uzvāra ūdeni, pieliek notīrītas, smalki sagrieztas saknes, ļauj virumam 30 min. vārīties, pielej sarkanvīnu un vēl reizi uzvāra.
- Pēc tam tajā 5 min vāra sagatavotās foreles.
- Foreles izņem no viruma un sakārto lēzenā bļodā, ko garnē ar pētersīļa zaļumiem, citrona šķēlēm.
- 1/4 l nokāstā šķidruma iejauc ar miltiem, samīcītu sviestu, pēc kam mērci vēlreiz uzvāra, nogaršina ar sāli un dod galdā atsevišķā traukā, ar novārītiem kartupeļiem.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt