- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Foreles sarkanvīnā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles nozvīņo, notīra un nomazgā.
- Uzvāra ūdeni, pieliek notīrītas, smalki sagrieztas saknes, ļauj virumam 30 min. vārīties, pielej sarkanvīnu un vēl reizi uzvāra.
- Pēc tam tajā 5 min vāra sagatavotās foreles.
- Foreles izņem no viruma un sakārto lēzenā bļodā, ko garnē ar pētersīļa zaļumiem, citrona šķēlēm.
- 1/4 l nokāstā šķidruma iejauc ar miltiem, samīcītu sviestu, pēc kam mērci vēlreiz uzvāra, nogaršina ar sāli un dod galdā atsevišķā traukā, ar novārītiem kartupeļiem.
Foreles sarkanvīnā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Foreles sarkanvīnā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles nozvīņo, notīra un nomazgā.
- Uzvāra ūdeni, pieliek notīrītas, smalki sagrieztas saknes, ļauj virumam 30 min. vārīties, pielej sarkanvīnu un vēl reizi uzvāra.
- Pēc tam tajā 5 min vāra sagatavotās foreles.
- Foreles izņem no viruma un sakārto lēzenā bļodā, ko garnē ar pētersīļa zaļumiem, citrona šķēlēm.
- 1/4 l nokāstā šķidruma iejauc ar miltiem, samīcītu sviestu, pēc kam mērci vēlreiz uzvāra, nogaršina ar sāli un dod galdā atsevišķā traukā, ar novārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt