Foreles sarkanvīnā

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Foreles sarkanvīnā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Foreles nozvīņo, notīra un nomazgā.
  2. Uzvāra ūdeni, pieliek notīrītas, smalki sagrieztas saknes, ļauj virumam 30 min. vārīties, pielej sarkanvīnu un vēl reizi uzvāra.
  3. Pēc tam tajā 5 min vāra sagatavotās foreles.
  4. Foreles izņem no viruma un sakārto lēzenā bļodā, ko garnē ar pētersīļa zaļumiem, citrona šķēlēm.
  5. 1/4 l nokāstā šķidruma iejauc ar miltiem, samīcītu sviestu, pēc kam mērci vēlreiz uzvāra, nogaršina ar sāli un dod galdā atsevišķā traukā, ar novārītiem kartupeļiem.

Foreles sarkanvīnā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Foreles sarkanvīnā pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Foreles nozvīņo, notīra un nomazgā.
  2. Uzvāra ūdeni, pieliek notīrītas, smalki sagrieztas saknes, ļauj virumam 30 min. vārīties, pielej sarkanvīnu un vēl reizi uzvāra.
  3. Pēc tam tajā 5 min vāra sagatavotās foreles.
  4. Foreles izņem no viruma un sakārto lēzenā bļodā, ko garnē ar pētersīļa zaļumiem, citrona šķēlēm.
  5. 1/4 l nokāstā šķidruma iejauc ar miltiem, samīcītu sviestu, pēc kam mērci vēlreiz uzvāra, nogaršina ar sāli un dod galdā atsevišķā traukā, ar novārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.