Foreles ceptas

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 30
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Foreles ceptas pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Foreles viegli apkaisa ar sāli, pēc stundas noslauka, iemērc jēlā olā, apviļā miltos un berztā baltmaizē.
  2. Taukos apcep gaiši brūnas.
  3. Galdā dodot, katru zivi garnē ar pētersīļu pušķīti un citrona šķēli.

Foreles ceptas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 1h
  • Gatavošanas laiks: 30
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Foreles ceptas pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Foreles viegli apkaisa ar sāli, pēc stundas noslauka, iemērc jēlā olā, apviļā miltos un berztā baltmaizē.
  2. Taukos apcep gaiši brūnas.
  3. Galdā dodot, katru zivi garnē ar pētersīļu pušķīti un citrona šķēli.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.