- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 30
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Foreles ceptas pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles viegli apkaisa ar sāli, pēc stundas noslauka, iemērc jēlā olā, apviļā miltos un berztā baltmaizē.
- Taukos apcep gaiši brūnas.
- Galdā dodot, katru zivi garnē ar pētersīļu pušķīti un citrona šķēli.
Foreles ceptas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 1h
- Gatavošanas laiks: 30
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Foreles ceptas pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Foreles viegli apkaisa ar sāli, pēc stundas noslauka, iemērc jēlā olā, apviļā miltos un berztā baltmaizē.
- Taukos apcep gaiši brūnas.
- Galdā dodot, katru zivi garnē ar pētersīļu pušķīti un citrona šķēli.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt