Vidēji lieli kartupeļi izcepas 50 minūtēs.
Gatavību var noteikt, iedurot dakšiņu vai arī ar sausu, biezu drānu kartupeļus saspiežot. Folijā var cept arī nomizotus kartupeļus. Izkausē taukvielas un ar otiņu apsmērē kartupeļus, viegli ietauko foliju.
Lai folija cieši nepiekļautos un kartupeļi cepot nepieliptu, to var iepriekš nedaudz saburzīt.
Pagatavot vienkārši Folijā cepti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Vidēji lieli kartupeļi izcepas 50 minūtēs.
Gatavību var noteikt, iedurot dakšiņu vai arī ar sausu, biezu drānu kartupeļus saspiežot. Folijā var cept arī nomizotus kartupeļus. Izkausē taukvielas un ar otiņu apsmērē kartupeļus, viegli ietauko foliju.
Lai folija cieši nepiekļautos un kartupeļi cepot nepieliptu, to var iepriekš nedaudz saburzīt.
Pagatavot vienkārši Folijā cepti kartupeļi mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.