- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Ērkšķogu krēms savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cukuru savāra ar ūdeni sīrupā, kurā vāra, notīrītas un nomazgātas ērkšķogas, līdz ogas pilnīgi sašķīdušas.
- Ogu putru izberž caur sietiņu, atdzisušu, stipri kuļot, sajauc ar uzvārītu un atdzesētu želatīnu un ar sakultu putu krējumu.
- Gatavo krēmu iepilda sagatavotā formā un noliek dzesēt.
- Pasniedzot galdā izgāž laukā no formas.
Ērkšķogu krēms
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Ērkšķogu krēms savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Cukuru savāra ar ūdeni sīrupā, kurā vāra, notīrītas un nomazgātas ērkšķogas, līdz ogas pilnīgi sašķīdušas.
- Ogu putru izberž caur sietiņu, atdzisušu, stipri kuļot, sajauc ar uzvārītu un atdzesētu želatīnu un ar sakultu putu krējumu.
- Gatavo krēmu iepilda sagatavotā formā un noliek dzesēt.
- Pasniedzot galdā izgāž laukā no formas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt