Ērkšķogu krēms

Uzpūteņi, krēmi 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 28, 2019 Izveidots: Dec 14, 2017
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Ērkšķogu krēms savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cukuru savāra ar ūdeni sīrupā, kurā vāra, notīrītas un nomazgātas ērkšķogas, līdz ogas pilnīgi sašķīdušas.
  2. Ogu putru izberž caur sietiņu, atdzisušu, stipri kuļot, sajauc ar uzvārītu un atdzesētu želatīnu un ar sakultu putu krējumu.
  3. Gatavo krēmu iepilda sagatavotā formā un noliek dzesēt.
  4. Pasniedzot galdā izgāž laukā no formas.

Ērkšķogu krēms



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Ērkšķogu krēms savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cukuru savāra ar ūdeni sīrupā, kurā vāra, notīrītas un nomazgātas ērkšķogas, līdz ogas pilnīgi sašķīdušas.
  2. Ogu putru izberž caur sietiņu, atdzisušu, stipri kuļot, sajauc ar uzvārītu un atdzesētu želatīnu un ar sakultu putu krējumu.
  3. Gatavo krēmu iepilda sagatavotā formā un noliek dzesēt.
  4. Pasniedzot galdā izgāž laukā no formas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.