- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Ērkšķogu ievārījums. pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lielas, ar plānu mizu, gatavas ērkšķogas atbrīvo no kātiņiem un ziedu biķerīšiem.
- Ogas nomazgā un sadursta ar adatu vairākās vietās.
- Pusi no cukura kopā ar ūdeni savāra dzidrā sīrupā, kuru karstu pārlej sagatavotām ogām.
- Uzliek vieglu slogu, lai ogas nestāvētu sīrupam pa virsu un atstāj uz apmēram 12 st. Sīrupu nolej, pievieno cukuru, savāra, pievieno ogas un vienu reizi uzvāra, nosmeļot virsū radušās putas.
- Novieto trauku vēsā vietā līdz tas atdziest. Sīrupa vārīšanu ar ogām atkārto, līdz ogas kjūst caurspīdīgas.
- Gatavo ievārījumu atdzesē, sapilda labi iztīrītās stikla burkās un nosien ar pergamentu.
Ērkšķogu ievārījums.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Ērkšķogu ievārījums. pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Lielas, ar plānu mizu, gatavas ērkšķogas atbrīvo no kātiņiem un ziedu biķerīšiem.
- Ogas nomazgā un sadursta ar adatu vairākās vietās.
- Pusi no cukura kopā ar ūdeni savāra dzidrā sīrupā, kuru karstu pārlej sagatavotām ogām.
- Uzliek vieglu slogu, lai ogas nestāvētu sīrupam pa virsu un atstāj uz apmēram 12 st. Sīrupu nolej, pievieno cukuru, savāra, pievieno ogas un vienu reizi uzvāra, nosmeļot virsū radušās putas.
- Novieto trauku vēsā vietā līdz tas atdziest. Sīrupa vārīšanu ar ogām atkārto, līdz ogas kjūst caurspīdīgas.
- Gatavo ievārījumu atdzesē, sapilda labi iztīrītās stikla burkās un nosien ar pergamentu.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt