- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Dzidrais vistas buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu sadala uz pusēm, liek katlā, parlej ar aukstu ūdeni, uzvāra noputo un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas.
- Pievieno plānās šķēlēs sagrieztas un uz sausas pannas apbrūninātas garšsaknes, sāli, vāra, līdz gaļa mīksta.
- Buljonu izkāš, lej tasītēs un pasniedz ar pīrādziņiem.
Dzidrais vistas buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Dzidrais vistas buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu sadala uz pusēm, liek katlā, parlej ar aukstu ūdeni, uzvāra noputo un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas.
- Pievieno plānās šķēlēs sagrieztas un uz sausas pannas apbrūninātas garšsaknes, sāli, vāra, līdz gaļa mīksta.
- Buljonu izkāš, lej tasītēs un pasniedz ar pīrādziņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt