- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš.
- Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie mīksti.
- Vistas gaļas mīkstumu samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā ar saldā krējumā mērcētu baltmaizi.
- Pieliek sāli, olu un saputo.
- Ar samitrinātām rokām veido mazas, apaļas frikadeles, liek buljonā un vāra, līdz burkāni mīksti un frikadeles gatavas.
- Buljonā liek atsevišķi sālsūdenī vārītus rīsus, sasmalcinātus garšaugu zaļumus.
Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš.
- Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie mīksti.
- Vistas gaļas mīkstumu samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā ar saldā krējumā mērcētu baltmaizi.
- Pieliek sāli, olu un saputo.
- Ar samitrinātām rokām veido mazas, apaļas frikadeles, liek buljonā un vāra, līdz burkāni mīksti un frikadeles gatavas.
- Buljonā liek atsevišķi sālsūdenī vārītus rīsus, sasmalcinātus garšaugu zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt