Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Jul 25, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš.
  2. Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie mīksti.
  3. Vistas gaļas mīkstumu samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā ar saldā krējumā mērcētu baltmaizi.
  4. Pieliek sāli, olu un saputo.
  5. Ar samitrinātām rokām veido mazas, apaļas frikadeles, liek buljonā un vāra, līdz burkāni mīksti un frikadeles gatavas.
  6. Buljonā liek atsevišķi sālsūdenī vārītus rīsus, sasmalcinātus garšaugu zaļumus.

Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Dzidrais buljons ar rīsiem un frikadelēm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš.
  2. Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie mīksti.
  3. Vistas gaļas mīkstumu samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā ar saldā krējumā mērcētu baltmaizi.
  4. Pieliek sāli, olu un saputo.
  5. Ar samitrinātām rokām veido mazas, apaļas frikadeles, liek buljonā un vāra, līdz burkāni mīksti un frikadeles gatavas.
  6. Buljonā liek atsevišķi sālsūdenī vārītus rīsus, sasmalcinātus garšaugu zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.