Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonam kaulus sacērt sīkākos gabalos, noskalo, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lēni uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sāli un turpina lēni vārīt apmēram 2 - 3 stundas.
  2. Ja vārīšanas laikā šķidrums stipri iztvaikojis, to pakāpeniski papildina, pievienojot verdošu ūdeni.
  3. Lai buljonam nebūtu piegarša, nosmeļ taukus. Tos var izmantot mērcēm, garšsakņu apcepšanai.
  4. Vārīšanas beigu posmā buljonam pievieno uz sausas pannas virsmas apbrūninātas garšsaknes - ripiņās sagrieztus sīpolus, gareniski sagrieztas plānas burkāna šķēles. Pētersīļus un selerijas - pievieno neapbrūninātas.
  5. Kad buljons gatavs, to izkāš un pasniedz buljona tasītēs . Klāt pasniedz pīrāgus.

Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Buljonam kaulus sacērt sīkākos gabalos, noskalo, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lēni uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sāli un turpina lēni vārīt apmēram 2 - 3 stundas.
  2. Ja vārīšanas laikā šķidrums stipri iztvaikojis, to pakāpeniski papildina, pievienojot verdošu ūdeni.
  3. Lai buljonam nebūtu piegarša, nosmeļ taukus. Tos var izmantot mērcēm, garšsakņu apcepšanai.
  4. Vārīšanas beigu posmā buljonam pievieno uz sausas pannas virsmas apbrūninātas garšsaknes - ripiņās sagrieztus sīpolus, gareniski sagrieztas plānas burkāna šķēles. Pētersīļus un selerijas - pievieno neapbrūninātas.
  5. Kad buljons gatavs, to izkāš un pasniedz buljona tasītēs . Klāt pasniedz pīrāgus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.