- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Buljonam kaulus sacērt sīkākos gabalos, noskalo, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lēni uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sāli un turpina lēni vārīt apmēram 2 - 3 stundas.
- Ja vārīšanas laikā šķidrums stipri iztvaikojis, to pakāpeniski papildina, pievienojot verdošu ūdeni.
- Lai buljonam nebūtu piegarša, nosmeļ taukus. Tos var izmantot mērcēm, garšsakņu apcepšanai.
- Vārīšanas beigu posmā buljonam pievieno uz sausas pannas virsmas apbrūninātas garšsaknes - ripiņās sagrieztus sīpolus, gareniski sagrieztas plānas burkāna šķēles. Pētersīļus un selerijas - pievieno neapbrūninātas.
- Kad buljons gatavs, to izkāš un pasniedz buljona tasītēs . Klāt pasniedz pīrāgus.
Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Dzidrais buljons ar grauzdētam maizītēm savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Buljonam kaulus sacērt sīkākos gabalos, noskalo, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lēni uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sāli un turpina lēni vārīt apmēram 2 - 3 stundas.
- Ja vārīšanas laikā šķidrums stipri iztvaikojis, to pakāpeniski papildina, pievienojot verdošu ūdeni.
- Lai buljonam nebūtu piegarša, nosmeļ taukus. Tos var izmantot mērcēm, garšsakņu apcepšanai.
- Vārīšanas beigu posmā buljonam pievieno uz sausas pannas virsmas apbrūninātas garšsaknes - ripiņās sagrieztus sīpolus, gareniski sagrieztas plānas burkāna šķēles. Pētersīļus un selerijas - pievieno neapbrūninātas.
- Kad buljons gatavs, to izkāš un pasniedz buljona tasītēs . Klāt pasniedz pīrāgus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt