- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Dzērveņu uzlējums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst.
- Iegūto saturu liekam trīslitru burciņa, apkaisām ar cukuru un uzlejam degvīnu (degvīnu ieteicams labas kvalitātes, lai nebojātu dzērvenes, jo no tā atkarīgs ir rezultāts.).
- Atlikušo daļu piepildām ar tīru, aukstu ūdeni (vārīts atdzesēts ūdens).
- Visu pārmaisām un uzliekam vāku.
- Glabājam vēlams tumšā vietā apmēram no 1 līdz 2 mēnešiem.
- Kad laiks pagājis visu filtrējam caur marlīti vairākas reizes, līdz šķidrums paliks dzidrs. Dzērveņu uzlējumu lieto atdzesētu.
Dzērveņu uzlējums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Dzērveņu uzlējums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst.
- Iegūto saturu liekam trīslitru burciņa, apkaisām ar cukuru un uzlejam degvīnu (degvīnu ieteicams labas kvalitātes, lai nebojātu dzērvenes, jo no tā atkarīgs ir rezultāts.).
- Atlikušo daļu piepildām ar tīru, aukstu ūdeni (vārīts atdzesēts ūdens).
- Visu pārmaisām un uzliekam vāku.
- Glabājam vēlams tumšā vietā apmēram no 1 līdz 2 mēnešiem.
- Kad laiks pagājis visu filtrējam caur marlīti vairākas reizes, līdz šķidrums paliks dzidrs. Dzērveņu uzlējumu lieto atdzesētu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt