receptes

Dzērveņu uzlējums

Dzērieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Sep 10, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Dzērveņu uzlējums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst.
  2. Iegūto saturu liekam trīslitru burciņa, apkaisām ar cukuru un uzlejam degvīnu (degvīnu ieteicams labas kvalitātes, lai nebojātu dzērvenes, jo no tā atkarīgs ir rezultāts.).
  3. Atlikušo daļu piepildām ar tīru, aukstu ūdeni (vārīts atdzesēts ūdens).
  4. Visu pārmaisām un uzliekam vāku.
  5. Glabājam vēlams tumšā vietā apmēram no 1 līdz 2 mēnešiem.
  6. Kad laiks pagājis visu filtrējam caur marlīti vairākas reizes, līdz šķidrums paliks dzidrs. Dzērveņu uzlējumu lieto atdzesētu.

Dzērveņu uzlējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Dzērveņu uzlējums pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst.
  2. Iegūto saturu liekam trīslitru burciņa, apkaisām ar cukuru un uzlejam degvīnu (degvīnu ieteicams labas kvalitātes, lai nebojātu dzērvenes, jo no tā atkarīgs ir rezultāts.).
  3. Atlikušo daļu piepildām ar tīru, aukstu ūdeni (vārīts atdzesēts ūdens).
  4. Visu pārmaisām un uzliekam vāku.
  5. Glabājam vēlams tumšā vietā apmēram no 1 līdz 2 mēnešiem.
  6. Kad laiks pagājis visu filtrējam caur marlīti vairākas reizes, līdz šķidrums paliks dzidrs. Dzērveņu uzlējumu lieto atdzesētu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (1)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.