- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Dzērveņu kompots pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Dzērvenes jāpārlasa, izlasot bojātās un saspiestās ogas.
Iegūtās ogas izmanto deserta pagatavošanai, bet sulu veselīga un garda dzēriena pagatavošanai.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ogas pārmazgājām sietiņā, un atstājam lai notecētu ūdens un ogas būtu sausas, tad beram katla un pievienojam cukuru, visu apmaisam.
- Liekam vārīties uz mazas uguns un vāram līdz ogas sāk suloties un paliek mīkstas.
- Kad dzērveņu masa paliks bieza un dzidra liekam to iepriekš sagatavotās sterilizētās burciņās ar sieta karoti, atlikušo sulu uzvāram, nosmeļam putas un pildām burciņās ar dzērvenēm.
- Vākojam burciņas.
- Aizvākotās burciņas griežam otrādi un gaidām līdz tās atdziest.
- Uzglabāt vēsā vietā.
Dzērveņu kompots
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Dzērveņu kompots pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Dzērvenes jāpārlasa, izlasot bojātās un saspiestās ogas.
Iegūtās ogas izmanto deserta pagatavošanai, bet sulu veselīga un garda dzēriena pagatavošanai.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ogas pārmazgājām sietiņā, un atstājam lai notecētu ūdens un ogas būtu sausas, tad beram katla un pievienojam cukuru, visu apmaisam.
- Liekam vārīties uz mazas uguns un vāram līdz ogas sāk suloties un paliek mīkstas.
- Kad dzērveņu masa paliks bieza un dzidra liekam to iepriekš sagatavotās sterilizētās burciņās ar sieta karoti, atlikušo sulu uzvāram, nosmeļam putas un pildām burciņās ar dzērvenēm.
- Vākojam burciņas.
- Aizvākotās burciņas griežam otrādi un gaidām līdz tās atdziest.
- Uzglabāt vēsā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt