Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu

Ievārījumi kompoti 2 Pēdējais atjauninājums: May 16, 2020 Izveidots: Sep 08, 2013
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus un bumbierus kārtīgi mazgājam, izgriežam serdi un griežam gabaliņos, ievietojam traukā.
  2. No apelsīniem izspiežam sulu, ar kuru pārlejam ābolus ar bumbieriem.
  3. No vaniļas kātiņa ar naža palīdzību izņemam sēkliņas un pievienojam klāt visam ar visu kātiņu.
  4. Pārberam visu ar cukuru un kārtīgi apmaisām.
  5. Liekam vārīties patstāvīgi maisot ar koka karoti.
  6. Vāram līdz masa sabiezē, tad izņemam lauka vaniļas kātiņu.
  7. Visu sablenderējam līdz iegūstam viendabīgu masu.
  8. Vēlreiz uzvāram, un karstu pildām iepriekš sagatavotas karsētās burciņās un vākojam.
  9. Atdzesējam.
  10. Uzglabājam aukstā vietā. Labu apetīti!

Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ābolus un bumbierus kārtīgi mazgājam, izgriežam serdi un griežam gabaliņos, ievietojam traukā.
  2. No apelsīniem izspiežam sulu, ar kuru pārlejam ābolus ar bumbieriem.
  3. No vaniļas kātiņa ar naža palīdzību izņemam sēkliņas un pievienojam klāt visam ar visu kātiņu.
  4. Pārberam visu ar cukuru un kārtīgi apmaisām.
  5. Liekam vārīties patstāvīgi maisot ar koka karoti.
  6. Vāram līdz masa sabiezē, tad izņemam lauka vaniļas kātiņu.
  7. Visu sablenderējam līdz iegūstam viendabīgu masu.
  8. Vēlreiz uzvāram, un karstu pildām iepriekš sagatavotas karsētās burciņās un vākojam.
  9. Atdzesējam.
  10. Uzglabājam aukstā vietā. Labu apetīti!

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.