- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus un bumbierus kārtīgi mazgājam, izgriežam serdi un griežam gabaliņos, ievietojam traukā.
- No apelsīniem izspiežam sulu, ar kuru pārlejam ābolus ar bumbieriem.
- No vaniļas kātiņa ar naža palīdzību izņemam sēkliņas un pievienojam klāt visam ar visu kātiņu.
- Pārberam visu ar cukuru un kārtīgi apmaisām.
- Liekam vārīties patstāvīgi maisot ar koka karoti.
- Vāram līdz masa sabiezē, tad izņemam lauka vaniļas kātiņu.
- Visu sablenderējam līdz iegūstam viendabīgu masu.
- Vēlreiz uzvāram, un karstu pildām iepriekš sagatavotas karsētās burciņās un vākojam.
- Atdzesējam.
- Uzglabājam aukstā vietā. Labu apetīti!
Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Džems no āboliem un bumbieriem ar apelsīnu pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ābolus un bumbierus kārtīgi mazgājam, izgriežam serdi un griežam gabaliņos, ievietojam traukā.
- No apelsīniem izspiežam sulu, ar kuru pārlejam ābolus ar bumbieriem.
- No vaniļas kātiņa ar naža palīdzību izņemam sēkliņas un pievienojam klāt visam ar visu kātiņu.
- Pārberam visu ar cukuru un kārtīgi apmaisām.
- Liekam vārīties patstāvīgi maisot ar koka karoti.
- Vāram līdz masa sabiezē, tad izņemam lauka vaniļas kātiņu.
- Visu sablenderējam līdz iegūstam viendabīgu masu.
- Vēlreiz uzvāram, un karstu pildām iepriekš sagatavotas karsētās burciņās un vākojam.
- Atdzesējam.
- Uzglabājam aukstā vietā. Labu apetīti!
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt