receptes

Dūmu desa

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 11, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Dūmu desa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vērša gaļai noņem plēves, cūkas gaļai noņem ādu, sagriež palielos gabaliņos, apsāla, noliek vēsā vietāuz 2 dienām.
  2. Maļ 2 reizes, pieliek maltus piparus, smalki sagrieztus ķiplokus, konjaku.
  3. Speķim nogriež ādu, sagriež tievās sīkās strēmelītēs, pieliek samaltai gaļai.
  4. Masu mīca, kamēr tā kļūst vijīga.
  5. Pilda tīrās zarnās stingri, lai nepaliktu vietām gaiss, aizsien, vietām iebada ar adatu.
  6. Pakar vēsā vietā uz 1-2 nedēļas.
  7. Liek vēsos dūmos žāvēt, iesmērē ar cūku taukiem.

Dūmu desa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Dūmu desa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vērša gaļai noņem plēves, cūkas gaļai noņem ādu, sagriež palielos gabaliņos, apsāla, noliek vēsā vietāuz 2 dienām.
  2. Maļ 2 reizes, pieliek maltus piparus, smalki sagrieztus ķiplokus, konjaku.
  3. Speķim nogriež ādu, sagriež tievās sīkās strēmelītēs, pieliek samaltai gaļai.
  4. Masu mīca, kamēr tā kļūst vijīga.
  5. Pilda tīrās zarnās stingri, lai nepaliktu vietām gaiss, aizsien, vietām iebada ar adatu.
  6. Pakar vēsā vietā uz 1-2 nedēļas.
  7. Liek vēsos dūmos žāvēt, iesmērē ar cūku taukiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.