Dūjiņu buljons

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 17, 2019 Izveidots: Mar 03, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Dūjiņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēlu, gabaliņos sagrieztu šķiņķi ar smalki sagrieztām saknēm uzcepj sviestā brūnu, tāpat sviestā brūnas uzcepj arī veselas dūjiņas, un 1/2 st. visu sutina kopā, pielejot kādu litru buljona.
  2. Tad dūjiņām izgriež krūtsgalu un ieliek buljona bļodā.
  3. Gatavu gaļas buljonu 1/2 st. vāra ar saknēm, šķiņķi un smalki sagrieztām dūjiņu atliekām.
  4. Visu izberž caur sietiņu, un buljonu pārlej buljonu bļodā pāri olu dzeltenumu un saberztu muskatriekstu kulteni.

Dūjiņu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Dūjiņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Jēlu, gabaliņos sagrieztu šķiņķi ar smalki sagrieztām saknēm uzcepj sviestā brūnu, tāpat sviestā brūnas uzcepj arī veselas dūjiņas, un 1/2 st. visu sutina kopā, pielejot kādu litru buljona.
  2. Tad dūjiņām izgriež krūtsgalu un ieliek buljona bļodā.
  3. Gatavu gaļas buljonu 1/2 st. vāra ar saknēm, šķiņķi un smalki sagrieztām dūjiņu atliekām.
  4. Visu izberž caur sietiņu, un buljonu pārlej buljonu bļodā pāri olu dzeltenumu un saberztu muskatriekstu kulteni.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.