Kā pagatavot šo Dūjiņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Jēlu, gabaliņos sagrieztu šķiņķi ar smalki sagrieztām saknēm uzcepj sviestā brūnu, tāpat sviestā brūnas uzcepj arī veselas dūjiņas, un 1/2 st. visu sutina kopā, pielejot kādu litru buljona.
Tad dūjiņām izgriež krūtsgalu un ieliek buljona bļodā.
Gatavu gaļas buljonu 1/2 st. vāra ar saknēm, šķiņķi un smalki sagrieztām dūjiņu atliekām.
Visu izberž caur sietiņu, un buljonu pārlej buljonu bļodā pāri olu dzeltenumu un saberztu muskatriekstu kulteni.
Dūjiņu buljons
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Dūjiņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Jēlu, gabaliņos sagrieztu šķiņķi ar smalki sagrieztām saknēm uzcepj sviestā brūnu, tāpat sviestā brūnas uzcepj arī veselas dūjiņas, un 1/2 st. visu sutina kopā, pielejot kādu litru buljona.
Tad dūjiņām izgriež krūtsgalu un ieliek buljona bļodā.
Gatavu gaļas buljonu 1/2 st. vāra ar saknēm, šķiņķi un smalki sagrieztām dūjiņu atliekām.
Visu izberž caur sietiņu, un buljonu pārlej buljonu bļodā pāri olu dzeltenumu un saberztu muskatriekstu kulteni.