Gatavošanas padoms kā taisa Dūjas buljons vācu gaumē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Iepriekš labi sagatavotu dūju izvāra gatavu ar liellopa pakalstibu, zaļumiem un sparģeļu mizām.
Māla podā noplucinātas grūbas (vai rīsus) novāra sviestā un izvāra mīkstus ar nokāstu dūjas virumu.
Tad buljona podā ieliek izvārītus, 2 cm gabalos sagrieztus sparģeļus un gatavas plucinātais klimpas kopā ar gabaliņos sagrieztu dūjas krūšgaļu un gūžiņām, un pāri uzlej ar olas dzeltenumu satuminātu buljonu.
Dūjas buljons vācu gaumē
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Dūjas buljons vācu gaumē saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Iepriekš labi sagatavotu dūju izvāra gatavu ar liellopa pakalstibu, zaļumiem un sparģeļu mizām.
Māla podā noplucinātas grūbas (vai rīsus) novāra sviestā un izvāra mīkstus ar nokāstu dūjas virumu.
Tad buljona podā ieliek izvārītus, 2 cm gabalos sagrieztus sparģeļus un gatavas plucinātais klimpas kopā ar gabaliņos sagrieztu dūjas krūšgaļu un gūžiņām, un pāri uzlej ar olas dzeltenumu satuminātu buljonu.