Desu un skābētu kāpostu sacepums

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 04, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Desu un skābētu kāpostu sacepums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus sīpolus taukos apcep, pievieno skābētus kāpostus, buljonu un sautē pusmīkstus.
  2. Desas sagriež ripiņās un taukos apcep.
  3. Liek veidnē kārtām - liek kāpostus, pārkaisa rīvmaizi.
  4. Cep cepeškrāsnī, līdz kāposti mīksti.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābu krējumu.

Desu un skābētu kāpostu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Desu un skābētu kāpostu sacepums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus sīpolus taukos apcep, pievieno skābētus kāpostus, buljonu un sautē pusmīkstus.
  2. Desas sagriež ripiņās un taukos apcep.
  3. Liek veidnē kārtām - liek kāpostus, pārkaisa rīvmaizi.
  4. Cep cepeškrāsnī, līdz kāposti mīksti.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.