Desas un kartupeļu sacepums

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 10, 2019 Izveidots: Jan 13, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Desas un kartupeļu sacepums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās.
  2. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās.
  3. Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus un saputotus olu baltumus,
  4. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek pusi no sagatavotās masas, tad kārtu sasmalcinātās desas un atkal pārējo pusi masu.
  5. Virsu pārkaisa ar sarīvētu sieru un rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām un sacep.
  6. Pasniedz ar skābu krējumu.

Desas un kartupeļu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Desas un kartupeļu sacepums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās.
  2. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās.
  3. Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus un saputotus olu baltumus,
  4. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek pusi no sagatavotās masas, tad kārtu sasmalcinātās desas un atkal pārējo pusi masu.
  5. Virsu pārkaisa ar sarīvētu sieru un rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām un sacep.
  6. Pasniedz ar skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.