- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Desas un kartupeļu sacepums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās.
- Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās.
- Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus un saputotus olu baltumus,
- Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek pusi no sagatavotās masas, tad kārtu sasmalcinātās desas un atkal pārējo pusi masu.
- Virsu pārkaisa ar sarīvētu sieru un rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām un sacep.
- Pasniedz ar skābu krējumu.
Desas un kartupeļu sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Desas un kartupeļu sacepums savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās.
- Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās.
- Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus un saputotus olu baltumus,
- Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek pusi no sagatavotās masas, tad kārtu sasmalcinātās desas un atkal pārējo pusi masu.
- Virsu pārkaisa ar sarīvētu sieru un rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām un sacep.
- Pasniedz ar skābu krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt