- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Desa (asiņu) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs.
- Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu, pilda ne visai cieti cūkas zarnā.
- Karsē 40 min. sāls ūdenī.
- Kad iedurot ar adatu, nerādās asinis, tad desa arī būtu gatava.
Desa (asiņu)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Desa (asiņu) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs.
- Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu, pilda ne visai cieti cūkas zarnā.
- Karsē 40 min. sāls ūdenī.
- Kad iedurot ar adatu, nerādās asinis, tad desa arī būtu gatava.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt