Desa (asiņu)

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: May 18, 2020 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Desa (asiņu) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs.
  2. Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu, pilda ne visai cieti cūkas zarnā.
  3. Karsē 40 min. sāls ūdenī.
  4. Kad iedurot ar adatu, nerādās asinis, tad desa arī būtu gatava.

Desa (asiņu)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Desa (asiņu) mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs.
  2. Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu, pilda ne visai cieti cūkas zarnā.
  3. Karsē 40 min. sāls ūdenī.
  4. Kad iedurot ar adatu, nerādās asinis, tad desa arī būtu gatava.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.