- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu un augļu salāti saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež strēmelītēs.
- Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes un sagriež šķēlītēs.
- Burkānus un kolrābjus sarīvē skaidiņās, plūmēm novelk miziņū, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs.
- Visu sajauc, apslaka ar cidoniju sulu un pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus.
- Pēc garšas pieber sali.
- Pārcilā salātus un liek mazajos salātu traukos un pārliek ar putukrējumu. Rotā ar augļiem un dārzeņiem.
Dārzeņu un augļu salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu un augļu salāti saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež strēmelītēs.
- Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes un sagriež šķēlītēs.
- Burkānus un kolrābjus sarīvē skaidiņās, plūmēm novelk miziņū, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs.
- Visu sajauc, apslaka ar cidoniju sulu un pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus.
- Pēc garšas pieber sali.
- Pārcilā salātus un liek mazajos salātu traukos un pārliek ar putukrējumu. Rotā ar augļiem un dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt