- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Dārzeņu salātu asorti 1 savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs.
- Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
- Katru dārzeni atsevišķi nedaudz apcep uz pannas ar nelielu eļļas piedevu.
- Dārzeņi saplok, kļūst elastīgi, un tos var daudz vairāk iepildīt burkās.
- Noskalo diļļu lapas, nosusina sīki sagriež.
- Bļodā visus sagatavotos atdzesētos dārzeņus sajauc ar garšvielām.
- Tad salātus iepilda izkarsētās burkās. Ja salāti par sausiem, tos var papildināt ar verdosu ūdeni.
- Sagatavotām burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus, pievalcē, sterilizē 100C temperatūrā: 1 litru burkas 25 minūtes.
- Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē, patur uz vāciņiem apmēram 30 min. un atdzesē.
Dārzeņu salātu asorti 1
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Dārzeņu salātu asorti 1 savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs.
- Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
- Katru dārzeni atsevišķi nedaudz apcep uz pannas ar nelielu eļļas piedevu.
- Dārzeņi saplok, kļūst elastīgi, un tos var daudz vairāk iepildīt burkās.
- Noskalo diļļu lapas, nosusina sīki sagriež.
- Bļodā visus sagatavotos atdzesētos dārzeņus sajauc ar garšvielām.
- Tad salātus iepilda izkarsētās burkās. Ja salāti par sausiem, tos var papildināt ar verdosu ūdeni.
- Sagatavotām burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus, pievalcē, sterilizē 100C temperatūrā: 1 litru burkas 25 minūtes.
- Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē, patur uz vāciņiem apmēram 30 min. un atdzesē.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt