Dārzeņu salātu asorti 1

Konservēšana 4 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Dārzeņu salātu asorti 1 savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs.
  2. Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
  3. Katru dārzeni atsevišķi nedaudz apcep uz pannas ar nelielu eļļas piedevu.
  4. Dārzeņi saplok, kļūst elastīgi, un tos var daudz vairāk iepildīt burkās.
  5. Noskalo diļļu lapas, nosusina sīki sagriež.
  6. Bļodā visus sagatavotos atdzesētos dārzeņus sajauc ar garšvielām.
  7. Tad salātus iepilda izkarsētās burkās. Ja salāti par sausiem, tos var papildināt ar verdosu ūdeni.
  8. Sagatavotām burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus, pievalcē, sterilizē 100C temperatūrā: 1 litru burkas 25 minūtes.
  9. Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē, patur uz vāciņiem apmēram 30 min. un atdzesē.

Dārzeņu salātu asorti 1



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Dārzeņu salātu asorti 1 savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs.
  2. Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
  3. Katru dārzeni atsevišķi nedaudz apcep uz pannas ar nelielu eļļas piedevu.
  4. Dārzeņi saplok, kļūst elastīgi, un tos var daudz vairāk iepildīt burkās.
  5. Noskalo diļļu lapas, nosusina sīki sagriež.
  6. Bļodā visus sagatavotos atdzesētos dārzeņus sajauc ar garšvielām.
  7. Tad salātus iepilda izkarsētās burkās. Ja salāti par sausiem, tos var papildināt ar verdosu ūdeni.
  8. Sagatavotām burkām uzliek dezinficētus metāla vāciņus, pievalcē, sterilizē 100C temperatūrā: 1 litru burkas 25 minūtes.
  9. Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē, patur uz vāciņiem apmēram 30 min. un atdzesē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.