Dārzeņu salāti tomātu mērcē

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Jan 21, 2020 Izveidots: Aug 11, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Pagatavot Dārzeņu salāti tomātu mērcē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņus notīra, nomazgā un atsevišķi sasmalcina uz rupjas rīves.
  2. Katru sasmalcināto dārzeni atsevišķi apcep eļlā.
  3. Diļļu, seleriju, pētersīļu, puravu lapiņas sīki sagriež.
  4. Sagatavo tomātu mērci. Katliņā ielej tomātu sulu un vāra tik ilgi, kamēr sulas tilpums samazinās par trešdaļu, tad pievieno eļļu, sāli, cukuru, piparus, etiķi pēc garšas.
  5. Mērci vēlreiz uzvāra.
  6. Visus sagatavotos dārzeņus sajauc ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  7. Dārzeņu salātus stingri sapilda izkarsētā burkā (pirms pildīšanas ielejot 2 ēdamkarotes mērces), pārlej ar tomātu mērci.
  8. Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē: 0,5 litru burkas 70 minūtes, litra burkas 90 minūtes.

Dārzeņu salāti tomātu mērcē



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Pagatavot Dārzeņu salāti tomātu mērcē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņus notīra, nomazgā un atsevišķi sasmalcina uz rupjas rīves.
  2. Katru sasmalcināto dārzeni atsevišķi apcep eļlā.
  3. Diļļu, seleriju, pētersīļu, puravu lapiņas sīki sagriež.
  4. Sagatavo tomātu mērci. Katliņā ielej tomātu sulu un vāra tik ilgi, kamēr sulas tilpums samazinās par trešdaļu, tad pievieno eļļu, sāli, cukuru, piparus, etiķi pēc garšas.
  5. Mērci vēlreiz uzvāra.
  6. Visus sagatavotos dārzeņus sajauc ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  7. Dārzeņu salātus stingri sapilda izkarsētā burkā (pirms pildīšanas ielejot 2 ēdamkarotes mērces), pārlej ar tomātu mērci.
  8. Uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē: 0,5 litru burkas 70 minūtes, litra burkas 90 minūtes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.