Dārzeņu piedevas

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: May 16, 2020 Izveidots: Aug 09, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu piedevas pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņu piedevas gaļas un zivju ēdieniem pagatavo no 3-4 dažādiem dārzeņiem, ņemot tos dažādās attiecībās.
  2. Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež uz pusēm vai cetrās daļās, burkānus notīra, noskalo un atstāj veselus, nesasmalcinātus, pupiņu pākstīm nogriež galiņus un novelk sānu dzīsliņas, kāļus nomizo, noskalo, pārdala uz pusēm, ziedu kāpostu galviņas patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī.

Dārzeņu piedevas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu piedevas pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dārzeņu piedevas gaļas un zivju ēdieniem pagatavo no 3-4 dažādiem dārzeņiem, ņemot tos dažādās attiecībās.
  2. Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež uz pusēm vai cetrās daļās, burkānus notīra, noskalo un atstāj veselus, nesasmalcinātus, pupiņu pākstīm nogriež galiņus un novelk sānu dzīsliņas, kāļus nomizo, noskalo, pārdala uz pusēm, ziedu kāpostu galviņas patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.