- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu piedevas pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dārzeņu piedevas gaļas un zivju ēdieniem pagatavo no 3-4 dažādiem dārzeņiem, ņemot tos dažādās attiecībās.
- Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež uz pusēm vai cetrās daļās, burkānus notīra, noskalo un atstāj veselus, nesasmalcinātus, pupiņu pākstīm nogriež galiņus un novelk sānu dzīsliņas, kāļus nomizo, noskalo, pārdala uz pusēm, ziedu kāpostu galviņas patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī.
Dārzeņu piedevas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Dārzeņu piedevas pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Dārzeņu piedevas gaļas un zivju ēdieniem pagatavo no 3-4 dažādiem dārzeņiem, ņemot tos dažādās attiecībās.
- Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež uz pusēm vai cetrās daļās, burkānus notīra, noskalo un atstāj veselus, nesasmalcinātus, pupiņu pākstīm nogriež galiņus un novelk sānu dzīsliņas, kāļus nomizo, noskalo, pārdala uz pusēm, ziedu kāpostu galviņas patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt