Dārzeņu maisījuma salāti

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Jan 10, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Dārzeņu maisījuma salāti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Melnos rutkus un burkānus nomazgā, notīra, noskalo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
  2. Svaigos galviņkāpostus notīra no ārējām lapām un sagriež tievās strēmelītēs vai saēvelē.
  3. Sīpolus un ķiplokus notīra un sīki sagriež. Zaļumus, diļļu un pētersīļu lapas noskalo, nosusina un sīki sagriež.
  4. Bļodā visus sagatavotos dārzeņus sajauc ar garšvielām sāli, cukuru un zaļumiem.
  5. Burkā ielej etiķi un sagatavotos dārzeņus ar karoti stingri sapilda.
  6. Pārlej ar verdošu ūdeni.
  7. Burkai uzliek novārītu metāla vai nomazgātu plastmasas vāciņu, burkas liek katlā siltā ūdenī, pasterizē 80 - 85C temperatūrā, 0,5 litru burkas 10-15 minūtes, litra burkas - 15 - 20 minūtes.
  8. Pēc pasterizēšanas burkas ar stangām izceļ no ūdens, aizvalčē, apgāž ar vāciņu uz leju un ļauj burkām atdzist.

Dārzeņu maisījuma salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Dārzeņu maisījuma salāti mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Melnos rutkus un burkānus nomazgā, notīra, noskalo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās.
  2. Svaigos galviņkāpostus notīra no ārējām lapām un sagriež tievās strēmelītēs vai saēvelē.
  3. Sīpolus un ķiplokus notīra un sīki sagriež. Zaļumus, diļļu un pētersīļu lapas noskalo, nosusina un sīki sagriež.
  4. Bļodā visus sagatavotos dārzeņus sajauc ar garšvielām sāli, cukuru un zaļumiem.
  5. Burkā ielej etiķi un sagatavotos dārzeņus ar karoti stingri sapilda.
  6. Pārlej ar verdošu ūdeni.
  7. Burkai uzliek novārītu metāla vai nomazgātu plastmasas vāciņu, burkas liek katlā siltā ūdenī, pasterizē 80 - 85C temperatūrā, 0,5 litru burkas 10-15 minūtes, litra burkas - 15 - 20 minūtes.
  8. Pēc pasterizēšanas burkas ar stangām izceļ no ūdens, aizvalčē, apgāž ar vāciņu uz leju un ļauj burkām atdzist.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.