Dārzeņu biezeņa zupa

Zupas 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 15, 2019 Izveidots: Jul 25, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Dārzeņu biezeņa zupa mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus un sagrieztus dārzeņus vāra buljonā.
  2. Kad dārzeņi mīksti, tos izņem un samaļ gaļas mašīnā.
  3. Buljonam pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, sāli, samaltos dārzeņus un vāra apmēram 5 minūtes.
  4. Beidzot pievieno sviestu, olu sakultu ar skābu krējumu, zaļumus.

Dārzeņu biezeņa zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Dārzeņu biezeņa zupa mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus un sagrieztus dārzeņus vāra buljonā.
  2. Kad dārzeņi mīksti, tos izņem un samaļ gaļas mašīnā.
  3. Buljonam pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, sāli, samaltos dārzeņus un vāra apmēram 5 minūtes.
  4. Beidzot pievieno sviestu, olu sakultu ar skābu krējumu, zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.