Cūkas ribas

Gaļas ēdieni 46 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas ribas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Krūti sacērt gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep brūnus, liek katliņā, uzlej drusku ūdeni, tvaiko mīkstu.
  2. Gaļu izņem, mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
  3. Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces, garnē ar zaļumiem.
  4. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Cūkas ribas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas ribas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Krūti sacērt gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep brūnus, liek katliņā, uzlej drusku ūdeni, tvaiko mīkstu.
  2. Gaļu izņem, mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
  3. Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces, garnē ar zaļumiem.
  4. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.