- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas ribas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Krūti sacērt gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep brūnus, liek katliņā, uzlej drusku ūdeni, tvaiko mīkstu.
- Gaļu izņem, mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
- Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces, garnē ar zaļumiem.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.
Cūkas ribas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas ribas saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Krūti sacērt gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep brūnus, liek katliņā, uzlej drusku ūdeni, tvaiko mīkstu.
- Gaļu izņem, mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieliek miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš.
- Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces, garnē ar zaļumiem.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt