- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Cūkas gulašs. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nogriež no kauliem, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli, uz karstas pannas apcep brūnus.
- Liek katliņā, pielej nedaudz ūdens, vāra mīkstu.
- Mērci atvāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izkāš, pieliek papriku, uzkarsē.
- Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej mērci, garnē ar zaļumiem.
Cūkas gulašs.
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Cūkas gulašs. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nogriež no kauliem, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli, uz karstas pannas apcep brūnus.
- Liek katliņā, pielej nedaudz ūdens, vāra mīkstu.
- Mērci atvāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izkāš, pieliek papriku, uzkarsē.
- Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej mērci, garnē ar zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt