Cūkas gulašs.

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Cūkas gulašs. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nogriež no kauliem, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli, uz karstas pannas apcep brūnus.
  2. Liek katliņā, pielej nedaudz ūdens, vāra mīkstu.
  3. Mērci atvāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izkāš, pieliek papriku, uzkarsē.
  4. Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej mērci, garnē ar zaļumiem.

Cūkas gulašs.



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Cūkas gulašs. mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nogriež no kauliem, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli, uz karstas pannas apcep brūnus.
  2. Liek katliņā, pielej nedaudz ūdens, vāra mīkstu.
  3. Mērci atvāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izkāš, pieliek papriku, uzkarsē.
  4. Gaļu sakārto ragū bļodā, pārlej mērci, garnē ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.