- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Cūkas galvas siers mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēja lieluma cūkas galvai apakšējā pusē pārgriež ādu un iecērt tā, lai priekšpusē abas galvas puses turētos kopā, izņem smadzenes un nomazgā.
- Galvu, kā arī mēli liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno notīrītas, sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz gaļa pusmīksta.
- No šķidruma izņem, nogriež ausis, atgriež ādu ar apmēram 0,5 cm biezu speķa kārtiņu un pārējo gaļu atdala no kauliem.
- Ausis, no kauliem atdalīto gaļu, kā arī mēli sagriež garenos gabaliņos.
- Uz mitras servjetes uzklāj ādu ar virspusi uz apakšu. Uz tās kaudzītē saliek gabaliņos sagriezto gaļu, ausis, mēli un pārliec ādas maliņas.
- Servjetes stūrus un malas saņem cieši kopā un ar aukliņu nosien.
- Sagatavoto cūkas gaļu liek šķidrumā, kurā tā vārījusies, un vāra vēl apmēram 30-35 minūtes.
- No šķidruma izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
- Atdzisušam cūkas galvas sieram noņem slogu, servjeti.
- Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā traukā un grezno ar skābētu gurķa ripiņām, zaļumiem.
Cūkas galvas siers
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Cūkas galvas siers mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēja lieluma cūkas galvai apakšējā pusē pārgriež ādu un iecērt tā, lai priekšpusē abas galvas puses turētos kopā, izņem smadzenes un nomazgā.
- Galvu, kā arī mēli liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno notīrītas, sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz gaļa pusmīksta.
- No šķidruma izņem, nogriež ausis, atgriež ādu ar apmēram 0,5 cm biezu speķa kārtiņu un pārējo gaļu atdala no kauliem.
- Ausis, no kauliem atdalīto gaļu, kā arī mēli sagriež garenos gabaliņos.
- Uz mitras servjetes uzklāj ādu ar virspusi uz apakšu. Uz tās kaudzītē saliek gabaliņos sagriezto gaļu, ausis, mēli un pārliec ādas maliņas.
- Servjetes stūrus un malas saņem cieši kopā un ar aukliņu nosien.
- Sagatavoto cūkas gaļu liek šķidrumā, kurā tā vārījusies, un vāra vēl apmēram 30-35 minūtes.
- No šķidruma izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
- Atdzisušam cūkas galvas sieram noņem slogu, servjeti.
- Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā traukā un grezno ar skābētu gurķa ripiņām, zaļumiem.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt