Cūkas galvas siers

Gaļas ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Cūkas galvas siers mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vidēja lieluma cūkas galvai apakšējā pusē pārgriež ādu un iecērt tā, lai priekšpusē abas galvas puses turētos kopā, izņem smadzenes un nomazgā.
  2. Galvu, kā arī mēli liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno notīrītas, sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz gaļa pusmīksta.
  3. No šķidruma izņem, nogriež ausis, atgriež ādu ar apmēram 0,5 cm biezu speķa kārtiņu un pārējo gaļu atdala no kauliem.
  4. Ausis, no kauliem atdalīto gaļu, kā arī mēli sagriež garenos gabaliņos.
  5. Uz mitras servjetes uzklāj ādu ar virspusi uz apakšu. Uz tās kaudzītē saliek gabaliņos sagriezto gaļu, ausis, mēli un pārliec ādas maliņas.
  6. Servjetes stūrus un malas saņem cieši kopā un ar aukliņu nosien.
  7. Sagatavoto cūkas gaļu liek šķidrumā, kurā tā vārījusies, un vāra vēl apmēram 30-35 minūtes.
  8. No šķidruma izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
  9. Atdzisušam cūkas galvas sieram noņem slogu, servjeti.
  10. Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā traukā un grezno ar skābētu gurķa ripiņām, zaļumiem.

Cūkas galvas siers



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Cūkas galvas siers mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vidēja lieluma cūkas galvai apakšējā pusē pārgriež ādu un iecērt tā, lai priekšpusē abas galvas puses turētos kopā, izņem smadzenes un nomazgā.
  2. Galvu, kā arī mēli liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno notīrītas, sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz gaļa pusmīksta.
  3. No šķidruma izņem, nogriež ausis, atgriež ādu ar apmēram 0,5 cm biezu speķa kārtiņu un pārējo gaļu atdala no kauliem.
  4. Ausis, no kauliem atdalīto gaļu, kā arī mēli sagriež garenos gabaliņos.
  5. Uz mitras servjetes uzklāj ādu ar virspusi uz apakšu. Uz tās kaudzītē saliek gabaliņos sagriezto gaļu, ausis, mēli un pārliec ādas maliņas.
  6. Servjetes stūrus un malas saņem cieši kopā un ar aukliņu nosien.
  7. Sagatavoto cūkas gaļu liek šķidrumā, kurā tā vārījusies, un vāra vēl apmēram 30-35 minūtes.
  8. No šķidruma izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
  9. Atdzisušam cūkas galvas sieram noņem slogu, servjeti.
  10. Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, sakārto lēzenā traukā un grezno ar skābētu gurķa ripiņām, zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (13 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.