Cūkas gaļas un plūmju sautējums

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas gaļas un plūmju sautējums savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cūkas gaļas mīkstumu sagriez gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep brūnus.
  2. Gaļai pievieno sagrieztus sipolus, tos apcep, pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep.
  3. Gaļu pārlej ar ūdeni, lai gaļa tikko segta, un sautē.
  4. Kad gaļa pusmīksta, tad pievieno noskalotas, izmērcētas kaltētas plūmes, sāli, sarkanos piparus un turpina sautēt, līdz gaļa un plūmes mīkstas.
  5. Pasniedz kartupeļiem.

Cūkas gaļas un plūmju sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Cūkas gaļas un plūmju sautējums savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cūkas gaļas mīkstumu sagriez gabaliņos, liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep brūnus.
  2. Gaļai pievieno sagrieztus sipolus, tos apcep, pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep.
  3. Gaļu pārlej ar ūdeni, lai gaļa tikko segta, un sautē.
  4. Kad gaļa pusmīksta, tad pievieno noskalotas, izmērcētas kaltētas plūmes, sāli, sarkanos piparus un turpina sautēt, līdz gaļa un plūmes mīkstas.
  5. Pasniedz kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.